Hvem vi er

My Adventure er en leverandør av kajakk-tjenester i Selbu

Vår adresse: Engene 291, 7580 Selbu
Vårt mobilnummer: +47 938 49 333
Vår e-post: post@myadventure.no
Vår nettside: https://myadventure.no 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema og informasjonskapsler

Hvis du fyller ut informasjon i vårt kontaktskjema på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder navn, epostadresse og din IP-adresse og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Dette nettstedet bruker Google Analytics for å registrere nettsidetrafikk. Innsamlet data er behandlet slik at besøkende ikke kan bli indentifisert.

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse – Hvem vi deler dine opplysninger med, og hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Nettstedet lagrer ingen personopplysninger for besøkende

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes utfylling av skjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste, Akismet anti-spam service. Dette inkluderer innsenders IP-adresse og brukeragent.

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi bruker SSL sikkerhetssertifikat fra one.com som hindrer mellomledd i å fange opp opplysninger som blir lagt inn på vårt kontaktskjema. Tilsendt informasjon lagres ikke på nettstedet.

 

Våre rutiner for datalekkasjer

Nettstedet er underlagt sikkerhetssystemer som gjør at nettstedsoperatør varsles ved forsøk på innbrudd eller angrep på andre måter. Siden ingen besøkendes personopplysninger lagres på nettstedet, vil ingen besøkende få lekket noen data.

 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Data fra Google analytics og Akismet spamkontroll inneholder ingen opplysninger som kan identifisere besøkende

Hvis du ønsker å få vite hva slags informasjon vi kan ha om deg, så sender du en epost til post@myadventure.no og ber om å få opplyst dette

Hvis du ønsker å få slettet eventuelle opplysninger vi kan ha om deg, så sender du en epost til post@myadventure.no og ber om å få slettet disse